Personal Group Training

Personal Group Training
Jouw team mag wel wat sneller worden. Of vlotter. Sterker misschien. Of dan toch in ieder geval fitter. Dat kan jouw team vrienden zijn, je collega’s, je Zaterdag2-voetbal (we noemen maar wat) of de vaste donderdagmiddag-jeudeboulers. Geen probleem, we geven met plezier en resultaat Personal Group Training.

Hoe vaak?
Het liefst geven we je team eens per week personal training, waarna de deelnemers bij ons of thuis nog minimaal eens per week een trainingsschema afwerken. Personal fitness heet dat laatste. Naast het uur personal training maken we dus ook een schema met steeds wisselende oefeningen, die iedereen zelfstandig uitvoert. Waarom dit aantal keren trainen? Het is bewezen dat je toch minimaal twee per week moet trainen om resultaten te bereiken. Lukt dat niet bij jouw team? Dan passen we je doelen daarop aan en werken we op jouw schema.

Waar?
In onze fitnessruimte (met airco!!) aan de Olympiade 43 in Etten-Leur vind je alle toestellen die nodig zijn om de doelstellingen te bereiken. We zorgen voor gevarieerde en uitdagende oefeningen: basic, met spelelementen, cardio, pure kracht, balans en meer.

Willen jullie liever personal training op een eigen locatie? We geven ook personal training aan huis, bij bedrijven of in andere zalen. Lekker thuis of op de zaak sporten: het kan bij Personal Training Etten-Leur.

Met wie?
Met groepen van maximaal vijf personen. Die groepen kun je helemaal zelf samenstellen óf je sluit aan bij een bestaande groep op vaste tijdstippen.

Wat kost dat?
Personal Training is niet heel goedkoop. Hoewel: wat is duur? Want je investeert in je aller-, állerbelangrijkste bezit: je lichaam. En daarmee ook in je gezondheid, fitheid, denk- en concentratievermogen, kracht en levensvreugde. En met Personal Group Training investeer je bovendien in teamspirit en een vitale groep. Juist omdat het personal training is, is de kans veel groter dat de deelnemers resultaten bereiken én lang volhouden. Eén van onze klanten zei: ‘ik zie het als een investering in een vitaal en langer leven’. En zo is het.